čtvrtek 2. prosince 2010

Obuv pro chladné počasí. Trendy na podzim a zimu 2010/2011

Vysoké boty.
Nová sezona přináší na pódiích matné kůže v hnědé a černé, stejně jako Hermes a Christian Dior. Trochu živější možnosti - olivový, šedá nebo béžová - nabízí semiš, jak je ve sbírce Gucci.

Zářivé, odvážné modely, nás vrací do roku 2009, objevit se v přehlídkách jako světlé skvrny nejsou otočil, ale v samostatném trend. Například, jeden z nejvýznamnějších modelů jsou vysoké boty Roberto Cavalli, který porazil své minimalistické formě žíhaná vzor.

Kožešina.
V roce 2010 a - pokud se domníváte, že odborníci - v letech kožešin a kožešinových-zdobené model bude klíčovým kus při vytváření různých obrazů.
Na jedné straně, kožešinové boty - teplý, na ploché jediným, a možná s etnickými ornamenty - může vytvořit útulný, demokratickým způsobem, jak ukazuje Anna Sui a Thakoon.
Anna Sui

Na druhou zdobené kožešinou boty - skvělé příslušenství je klíčem k obleku nebo vojenské elegantní anglický Země (Ralph Lauren).
Ralph Lauren

Muklyuki.
Přestože muklyuki - vyšívané boty severní lidi - tradičně vyrobený z tuleňů nebo rybí kůže, teplý praktické boty mnoho verzí tohoto pódia jsou vyrobeny z kůže.
Obří modely v černé, bílé a hnědé barvy úspěšně porazil arktických téma na show Chanel, kožené boty s etnickými motivy a kožešiny-zdobené odstín Eskymák obrazy Anna Sui, návrhář D & G've spojily své načechrané, luxusní muklyuki s šaty a šortky.

Anna Sui


Šněrování.
 Šněrování- jeden z mála dekorativních prvků, který dovolil samotných tvůrců. Možná to je důvod, proč v této sezóně - na pozadí vzácné ozdoby - polobotky a boty se staly silnou komerčně úspěšný trend.
Fendi


Vlásenka.
 Nepříjemné chodit, ale vypadají božské. V nové sezóně, návrháři se vrátili k jejich jemnost, představující sbírky desítek modelů - jak na suché a teplé a chladné počasí.
3.1 Phillip Lim
John Galliano






Žádné komentáře:

Okomentovat